krzysiu wedkarz Napisano 1 Listopada 2013 Napisano 1 Listopada 2013 Witajcie , w ostatnim czasie trochę się zastanawiałem i zdecydowałem się na zakup nowego kija typu feeder . Wędzisko głównie ma mi służyć do łowienia na Bugu , choć zapewne wybiorę się raz na jakiś czas z nim na stawik . Ma to być kij , który będzie "dawał radę " w silnym , rzecznym uciągu z dużym obciążeniem , a zarazem nie będzie sztywnym trzonkiem od miotłyWink . Maksymalny cw to 150g , moim zdaniem sztywniejszy kij nie będzie potrzebny , skoro łowiłem już na Bugu wędziskami do 80g . Długość od 3.30 do 3.90 , chociaż 3.90 wg mnie to jednak trochę za długo . Byłym bardzo wdzięczny , gdyby któryś z kolegów polecił mi jakiegoś dobrego kija , spełniającego moje oczekiwania . Sam już rozglądałem się za w tm temacie i spodobał mi się feeder cormorana , model ts 120 , aczkolwiek może ktoś ma coś lepszego do polecenia w dobrej cenie (mój budżet to +/- 350 zł ). Bardzo proszę o dobre rady POzdRawIam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi