Romcio.fish Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 Jak już pisałem w dziale Kołowrotki karpiowe , oferta Mega Baits wzbogaciła się o serię nowych karpiówek o nazwie Combat Carp. Poniżej zamieszczam zdjęcie i podstawowe dane, uzyskane od mojego znajomego handlowca, który z kolei otrzymał info od firmy Dragon. Wędziska Combat Carp i kołowrotki Combat Carp są dopasowane stylistycznie. Może to i dobrze, bo całość może się ładnie prezentować. Nie widziałem tego, więc na razie nie sposób ocenić w tzw. realu. Niestety, nic nie wiem o akcji, ugięciu i pozostałych osiągach i cechach tych wędzisk. Z wyciągniętych info od znajomego (co czynił niechętnie) wynika, że wędziska mogą kosztować od 310 zł w sklepie. Wcześniejsze wędziska w marce Mega Baits uznane są za dobre, więc mamy prawo oczekiwać równie dobrych lub lepszych w serii Combat Carp. pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi