Romcio.fish Napisano 8 Listopada 2013 Napisano 8 Listopada 2013 Wraz z nowościami na 2014 r. Dragon zaprezentował drobną, aczkolwiek ważną, modyfikację obecnego na rynku i raczej docenianego przyponu Titanium. Modyfikacja polega na obciągnięciu koszulką termokurczliwą (sztywna) miejsca łączenia skuwką. Pokażę to na zdjęciu. Ponoć chodzi o to, aby na 100% wyeliminować możliwość zaczepienia o wystającą końcówkę z zacisku. Koszulka termokurczliwa obleka tę końcówkę i w ten sposób zlikwidowano potencjalny problem.Mi akurat nigdy się to nie przytrafiło, ale skoro tak ma być. Ważne, że nie zmienia to ceny. Zaopatrzyłem się w kilka przyponów po modyfikacji, więc sprawdzę czy koszulka jest trwała Opakowanie nowych Titanium nie zmieniło się: Na tym zdjęciu pokazuję wygląd koszulki na skuwce nowego przyponu: Na tym zdjęciu pokazuję obok siebie stary i nowy przypon Titanium 14 kg i łatwo się domyślić, który jest w nowej wersji: Cytuj
Romcio.fish Napisano 8 Listopada 2013 Autor Napisano 8 Listopada 2013 I jeszcze obrazek jako uzupełnienie mojego postu, może przyda się internautom. pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi