tomik Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Włąśnie trafiłem na taki temat i materiał: Już ci wędki nie zabiorą: http://finanse.wp.pl/kat,1033823,title,Juz-ci-wedki-nie-zabiora,wid,16132179,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Już ci wędki nie zabiorą:http://finanse.wp.pl/kat,...,wiadomosc.html Mi wędek nie zabrali,ale 200pln wypisali Tak źle i tak nie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel332 Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Idzie ku normalności to dobrze.Aby za tym szli ludzie kontrolujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro79 Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Nie wiem skąd się te wszystkie rygorystyczne przepisy wzięły. Mam nadzieję, że powoli to wszystko znormalnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kochan Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 Dokładnie według mnie to też nienormalne. Powinni dać jakąś możliwość na wybrnięcie z sytuacji tak jak np. jest to w MZK, donosisz ważny bilet, dokument itp. to płacisz jakąś drobną karę i sprawa załatwiona. A nie z grubej rury i człowiekowi odechciewa się wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz789 Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Staram się do tego nie doprowadzać , ale powiedzmy ,że jadę an ryby 100-200km dojeżdżam nad wodę i co okazuje się ,że brak mnie karty i co z powrotem do auta i do domu czy mam grzecznie siedzieć na kamyczku i obserwować wodę? Takie sytuacje maiłem już chyba 2 albo 3 razy , dlatego cieszę się ,że idzie to w dobrym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi