Mariusz1 Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Byłem dzisiaj spiningować na dzikim Stawie Zagórskim w Sosnowcu, kilka pontonów było na wodzie jeden koleś przeginał na całego zabierał złowione przez siebie szczupaki około od 20 do 35cm. wypomniałem mu to bo nerwy mi puściły, staw dziki lecz rybę trzeba szanować ja takie wypuszczam, koleś się oburzył i odparł iż wszystko nadaje się do skręcenia w maszynce, głupota ludzka nie ma granic. Staw piękny lecz pseudo wędkarze ręce opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Gdzie to jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lasiu22 Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Siemka gdzie ten staw sie znajduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 10 Listopada 2013 Autor Share Napisano 10 Listopada 2013 Sosnowiec -zagórze za zajezdnią autobusową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi