marianno Napisano 16 Listopada 2013 Napisano 16 Listopada 2013 Witam, Mam na sprzedaż używane sygnalizatory VIDEOTRONIC KV2 + centralka. Opis sygnalizatora: - sygnalizacja brania świetlna i dźwiękowa - pamięć ostatniego brania trwająca około 25 sekund (dioda żółta) - głośność regulowana w zakresie 0-70 db - wysokość tonu regulowana w zakresie 100-1500 Hz - 10-cio stopniowa regulacja czułości - świetlne i dźwiękowe rozróżnienie kierunku brania - gniazdo do podłączenia swingera oraz gniazdo do podłączenia trasmitera (tutaj są wbudowane) - dwie jasne diody LED - antypoślizgowe, gumowe podkładki pod wędzisko - adapter umożliwiający stosowanie Fox Illuminated Swinger - ochronna, plastikowa obudowa sygnalizatora - hermetyczny włącznik ON/OFF Nowe kosztują: Centralka CV1 + etui - 255zł. Koszt sygnalizatora KV2 z wbudowanym transmiterem to 160zł. Koszt całego nowego zestawu to 735zł. Ja za ten używany, w pełni sprawny zestaw chcę 400zł (wysyłka gratis). kontakt Mariusz 515-925-386 NA TYM FORUM ZDJĘCIA SĄ KIEPSKIE PO WSTAWIENIU, DLA ZAINTERESOWANYCH WYŚLĘ ZDJĘCIA NA MAILA
Rekomendowane odpowiedzi