Master1 Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 Witam mam pytanie. jak najlepiej się montuje koszyczki plastikowe? bo ostatnio kupiłem dla ojca gdyż on metalowych nie lubi i łowi tylko na plastikowe. i spostrzegłem że oprócz tych 4 okrągłych dziur w okół jest jeszcze jedna, mała która jest na samym środku, i tu zaczyna się moje pytanie, mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to najlepiej zamontować. najlepiej jakby był jakiś rysunek. Ojciec je umie montować, a ja niestety nie wiem jak to dobrze zrobić żeby żyłki nie przecierało kilka razy zamontowałem ale po kilkudziesięciu rzutach żyłka lubiła sobie strzelić, a później była taka "szorstka" w dotyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 Proponuje wstawić zdjęcie koszyczka,A nie sa to może koszyki na robaczki?:)Wstaw zdjęcie to ci pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master1 Napisano 26 Listopada 2013 Autor Share Napisano 26 Listopada 2013 to zwykły koszyczek "taki zielony" Na razie swojego zdjęcia nie wkleję gdyż nie ma mnie w domu i nie mam pod ręką takiego koszyczka dlatego posłużę się linkiem do strony z tym koszyczkiem http://i.archiwumallegro.com.pl/2001190741/ http://www.wedkarski.com/10647-pmain/koszyczek-zanetowy-quot-telewizorek-quot-konger.jpg ten czarny to taki sam jak mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 Nigdy czegoś takiego nie używałem. Wygląda jednak na zwykły koszyk przelotowy tj. przeciągasz przez niego żyłkę i gitara. Od kiedy pierwszy raz zastosowałem rurkę antysplątaniową zrezygnowałem z przelotowych koszyków/sprężyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 Tak jak kolega pisze jest on przelotowy,czyli zylka przez srodek przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master1 Napisano 27 Listopada 2013 Autor Share Napisano 27 Listopada 2013 aha właśnie nie wiedziałem czy mam przełożyć przez tą dziurkę w antence czy przez któraś z tych 4 dziurek na zamknięciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi