lake fishing Napisano 14 Października 2006 Share Napisano 14 Października 2006 Jaki jest lepszy:Byron BBC, Tem carp kongera, jakiś tańszy Sangera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 17 Października 2006 Share Napisano 17 Października 2006 Sangera polecam choć raczej te większe modele [nie napisałeś na co] ,byrona i kongera nie testowaliśmy to nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 17 Października 2006 Share Napisano 17 Października 2006 Tem carp kongera mam takie służą mi teraz czwarty sezon, nic niepokojącego jak na razie mnie nie spotkało raz tylko musiałem psiknąc WD-40 rolke kabłąka ponieważ przy obciążeniu było słychać szum, no i po skręceniu korbki zauważyłem mimimalny luz, ale po zastosowaniu trochę grubszej podkładki wszystko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lake fishing Napisano 17 Października 2006 Autor Share Napisano 17 Października 2006 Dzięki za informacje.Łowie karpie do 6kg i potrzebuję dosyć mocnego i trwałego kołowroka do 100zł wystarczy aby pomieścił 180m 0,30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czarnodusznik Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Konger słaby Byron beznadziejny Sangera średni chyba że jakaś Anaconda dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi