tykocin666 Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Witam, chciałem dowiedzieć się czy taki sygnalizator na da się ?? SYGNALIZATOR BRAŃ MF-109 http://allegro.pl/sygnalizator-bran-z-linia-8-led-bateria-promo-i3701306489.html?source=mlt a jak nie ten to jaki byście polecili w podobnej cenie ??pozdrawiam Ps. Staraj się opisywać linki Unises Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 tak jak najbardziej cenowo również ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielak Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 ale proponuję wiadro bateri na sezon są to typowe pożeracze energi mam takie ale szybko poszły w kąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tykocin666 Napisano 7 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2013 To jaki byś polecił w rozsądnej cenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielak Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 videotronic są to sygnalizatory nie zastąpione ja wiem ze te nowe super wyglądają i sam dałem sie na nie skusić ale z perspektywy czasu miałem ich dość.Proponuję te videotronic a na bateri pojedziesz co najmniej cały sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 Jeżeli znajdziesz videotronic junior c starej serii możesz brać śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tykocin666 Napisano 12 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2013 Więc padło na videotronic dziękuję za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 19 Listopada 2015 Share Napisano 19 Listopada 2015 Dobry panie i panowie a co myślicie o takim sygnalizatorze http://allegro.pl/show_item.php?item=5632206550 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi