artech Napisano 14 Grudnia 2013 Share Napisano 14 Grudnia 2013 Do sprzedania mam 4 sztuki woblerów boleniowych, które pierwotnie były woblerami z jedną kotwicą. Ponieważ ich praca nie do końca mi się podobała, przerobiłem ja na zwykłe dwu kotwicowe. Niestety zabieg ten jest widoczny, co jednak nie wpływa na łowność Długość 6,5 cm, waga 9 - 10 g. Cena wyjątkowo promocyjna. 4 sztuki za 40 PLN + 5 za wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Wezmę od Ciebie te wobki. Z ostatniej Twojej produkcji byłem zadowolony, chociaż w jednym wypadł mi ster. Ale generalnie smakują bużańskim boleniom to kontynuujmy nasze interesy , bo wszystkie już pourywałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 16 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2013 Czasami jak ster wypadnie woblerek dopiero staje się killerem Woblery sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi