marcinklb07 Napisano 18 Grudnia 2013 Napisano 18 Grudnia 2013 Czesc czy możecie mi poidać jakieś ciekawe miejscówki koło Opola na rzece Odra ? Wiem że dla wielu z was to tajemnica ale może znajdą się chętni żeby się pochwalić ? Cytuj
marcinklb07 Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Napisano 10 Kwietnia 2014 witam, bierze już coś na Odrze koło Opola ? Może się ktoś pochwali co i gdzie wyciągną już? Cytuj
jaladreipyw Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 tajemnica. ogolnie to leszcz sie trze, a bierze teraz: jaz, klen, karp i ploc Cytuj
ARDR Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 ups.??? nikt nic nie wie,co sie dzieje na odcinku Odry -Opole /Brzeg??? Cytuj
ARDR Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 tajemnica.kolego... jeśli cos wiesz i możesz pomóc człowiekowi,który płaci dopłatę 100zł na wody Opolskie i jedzie 120km w jedna stronę raz na miesiąc ,aby powędkować na Odrze,to napisz co i jak,ryb Ci nie braknie tym bardziej ,że ja ich nie zabieram... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi