tomek1 Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 Pozwolę sobie na odrobinę prywaty ale taka okazja nie zdarza się często. Filmy wędkarskie, które od kilku lat publikuję na moim kanale na youtube- osiągnęły milion wyświetleń. Kanał youtube Jest mi tym bardziej miło, że w Polsce jest raptem kilka kanałów z wędkarskimi filmami, które przekroczyły tą magiczną granicę. A chyba żaden przy tak sporadycznym i nieregularnym publikowaniu jak mój Spora część tych wyświetleń pochodzi od użytkowników naszego forum, dlatego pozwalam sobie umieścić link do najnowszego filmu- kompilacji najciekawszych fragmentów moich dotychczasowych "produkcji". Podczas oglądania powyższego filmu łatwo jest przeskoczyć do wcześniejszych filmików, bo na każdym fragmencie znajduje się adnotacja. Kliknięcie w nią przenosi do filmu, który Was zainteresuje. Zapraszam do oglądania w te długie przedświąteczne wieczory. Dziękuję za dotychczasowe zainteresowanie i komentarze i mam nadzieję na "jeszcze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esox Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 Filmiki spoko chętnie oglądam, niektóre łowiska rozpoznaje Aha, no i ostatnio włączyłem youtube na smart tv w telewizorze i Twój filmik z węgorzem był na pierwszym miejscu w pewnej kategorii (chyba zwięrzęta o ile dobrze pamiętam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2013 Aha, no i ostatnio włączyłem youtube na smart tv w telewizorze i Twój filmik z węgorzem był na pierwszym miejscu w pewnej kategorii (chyba zwięrzęta o ile dobrze pamiętam) Nie znam tej klasyfikacji, jak możesz to daj jakiś namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 Filmy wędkarskie, które od kilku lat publikuję na moim kanale na youtube- osiągnęły milion wyświetleń. Więcej nie muszę czytać Gratulacje, zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Gratulacje. Podlinkuj swój kanał w podpisie to będzie prościej na niego trafić. A może nawet jako właściciel kanału i haczyka połącz je w jakiś sposób. Na YT zaglądam od kiedy pokazałeś filmik z węgorzem na haczyku i wiem że twoje filmy są dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esox Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Aha, no i ostatnio włączyłem youtube na smart tv w telewizorze i Twój filmik z węgorzem był na pierwszym miejscu w pewnej kategorii (chyba zwięrzęta o ile dobrze pamiętam) Nie znam tej klasyfikacji, jak możesz to daj jakiś namiar. Nie wiem jak to opisać, pewnie musiałbyś sprawdzić na telewizorze gdzie jest Smart TV i aplikacja Youtube. Tam po lewej stronie masz kategorie, a po prawej najpopularniejsze filmiki z danej kategorii. Więc wygląda to zupełnie inaczej niż standardowy youtube znany z przeglądarki internetowej. Aha, właśnie sprawdziłem - Twój filmik jest obecnie na 3 miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi