tankiel Napisano 26 Grudnia 2013 Share Napisano 26 Grudnia 2013 Witam Panowie, jestem tutaj nowy i mam jedno konkretne pytanie Dodam takze, że jestem początkującym wędkarzem, próbującym swoich sił głównie na rzece (odra) metodą gruntową. Do rzeczy - czy opłaca się jeszcze jechać w tym roku nad wodę? Temperatury są jakie są, u nas w rejonach Gorzowa i Szczecina około 10 stopni w dzień. Jest sens żeby wybrać się teraz w weekend na małe połowy ? Czy ryby o tej porze roku juz nie będą raczej brać? Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkn811 Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 Kto nie sprawdzi ten nie wie. Ja osobiście bym sie wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Kilo Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 Dokładnie, jestem takiego samego zdania. Nie zobaczysz nie dowiesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 w 2012 łowiłem na grunt jak padał śnieg z dobrymi efektami ale to było jezioro teraz łowie na spławik jezioro ale też niewielka rzeczka jej głębsze odcinki blisko jeziora efekty są choć rybki mniejsze niż w sezonie ale zabawa jest najintensywniejsze brania od 9.30 do 14 ostatni wypad 25.12 2013 ładne plotki kleniki i jelce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi