marcinklb07 Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 Witam, chcę kupić wędkę kariową najlepiej do oddawania dalekich rzutów czuli żeby wędka była raczej sztywna o akcji szczytowej. Wędka ma być teleskopowa, mam już jedną wędkę 3 składową więc teraz teleskop. Cena do 200zł. Co polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 marcinklb07, proponuje Prologika tele kapr lhttp://epirania.com/wedka-prologic-tele-carp-3603lbs-43858-p-1082.htm lub z tańszych Quantum smart tele http://makarfish.pl/pl/p/Wedka-Quantum-Smart-Tele-Carp-3.60m-50-100g/5551 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinklb07 Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2013 a co powiecie o konger carbomaxxx w teleskopie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 szukam podobnego wędziska w teleskopie 3,6m ale cw powyżej 120gr o specyfikacji typowego kija od szczotki (bardzo sztywna) co do poprzedników wędkę quantum mam i jest super używam do tradycyjnej gruntówki polecam naprawdę dobry teleskop za 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 a co powiecie o konger carbomaxxx w teleskopie ? Używam jako spławikowej żywcówki. Nadaje się, choć jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia. Przelotki w jakości bazarowej, odklejają się od wędki. Koledze się złamała (mi mimo dość intensywnego użytkowania póki co nie). Ciężka, nieporęczna, generalnie drąg. W podobnej cenie próżno jednak szukać czegoś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 Mam Quantuma, za takie pieniądze całkiem solidnie wykonana. Carbomaxxa również posiadam i nie polecam. Jakość przelotek i ich zamocowania tragiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinklb07 Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2013 kolego a ta Quantum jesz sztywną wędką czy raczej miękki parabolik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 marcinklb07, akcja szczytowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guramik Napisano 3 Kwietnia 2014 Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Cześć. Co powiecie o tej karpiówce ? KONGER Medalist Tele Carp 360/3lbs http://allegro.pl/konger-medalist-tele-carp-360-3lbs-mocna-karpiowka-i4073979270.html Albo jaką moglibyście mi polecić w teleskopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 3 Kwietnia 2014 Share Napisano 3 Kwietnia 2014 opisuj linki, i staraj się szukać istniejących tematów zanim założysz nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi