tomt Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 Witam Szukam taniego spiningu na plaże. Rozważałem: -Mitchell Fluid Spin 302 20-50, -Kongera carbomaxx team 300 20-60, mam wklejanke 300 0-15 i jak na cene ok 50zl jestem zadowolony -w ostatecznosci jaxon black arrow 300 20-60 Jestem otwarty na propozycje, wiekszość artykułów czy tematów na forach w tej dziedzinie dotyczy innej(wyższej) klasy kijów, niestety musze cos wymysleć na studencką kieszeń bo chodzenia z typowym szklakiem mam dosc. Głównie zależy mi na dobrych przelotkach(choć to juz dzisiaj standart ) z praca blanku w tej klasie kijów chyba duzo wybrzydzac nie mozna. Masa dobrze jak by było to nie wiecej jak 250gr. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 tomt, nie napisałeś jakie ryby chcesz łowić z tej plaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 Napisał w opisie tematu : "do połowu troci, belony z plaży" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomt Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2013 w temacie napisełem widocznie modetator zmienił temat dodajac to do opisu, i dobrze. Tak jest czytelniej, zreszta po parametrach kijów jakie podałem nietrudno sie domysleć. A tak na temat ktos by cos napisał może czy uzywaliście którąś z wymienionych wędek lub coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi