fix-bud Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Nie znalazłem więc zakładam ten wątek. Dzisiaj byłem z kompanem,głównie okoń tak z 50 szt,najw ok.23 cm,sandacz zero. Próbowałem dropa,opad i nic. Wszytskie rybki na boczny trok. Pozdrawiam Cytuj
Huber321 Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Okonie jakich mniej-więcej rozmiarów ? a tak wgl. to łowione z brzegu ? Cytuj
fix-bud Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Napisano 3 Stycznia 2014 Od 10 do 20kilku cm.Stań na falochronie vis a vis wyspy.Zobacz na googlemaps.W innych miejscach nie próbowałem,co nie znaczy ze tam nie bierze. Swoją drogą tam przy opasce z kamienia z pewnością może być sandacz.. Cytuj
Sharkoo Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 jechałeś do Trzebieży i sie nie pochwaliles:D no ładnie...będzie Ci to wypomniane:) Cytuj
michuweb Napisano 17 Września 2015 Napisano 17 Września 2015 Gdzie warto się w Trzebieży ustawić żeby fajnie połowić na boczny? Cytuj
sq1gym Napisano 20 Września 2015 Napisano 20 Września 2015 Byłem tam wiosną i ogólnie kiepsko. Większość wcześniej dostępnych miejsc w porcie jachtowym była zagrodzona siatką i tabliczki z zakazem połowu z nabrzeży. Cały port tak obstawiony. Miałem na łowienie niewiele czasu, a nie znam dokładnie terenu. Trzeba by spenetrować dokładniej, może jest gdzieś jakieś inne dojście. Cytuj
michuweb Napisano 20 Września 2015 Napisano 20 Września 2015 Pojechałem sprawdzić w sobotę. Bardzo fajna miejscówka jest w porcie, o zakazie nikt nic nie mówił. Efekt to 20 okoni przekraczających wymiar. W wodzie widoczne duże ławice uklejek. Bardzo częste, choć delikatne brania. Cytuj
sq1gym Napisano 21 Września 2015 Napisano 21 Września 2015 To może się coś zmieniło. W takim razie pewnie podjadę sprawdzić. Fajnie się tam łowiło. Cytuj
baju Napisano 21 Września 2015 Napisano 21 Września 2015 daj znać jak tam sytuacja z rybkami ..... Cytuj
sq1gym Napisano 22 Września 2015 Napisano 22 Września 2015 Jak będzie okazja pojechać to napiszę jak z braniami. Niestety nie wiem dokładnie kiedy, wiadomo praca Cytuj
hardyyy Napisano 4 Listopada 2015 Napisano 4 Listopada 2015 Witam kolegów i koleżanki czy orientuje się ktoś jaka sytuacja w Trzebieży z okoniem ?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi