wanpio Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 Co się stało z łowcami kropków ??? Nikt jeszcze z naszego forum nic nie złowił w tym roku ? Ja w sobotę zdeptałem trochę Gwdę, woda bardzo niska lecz klarowna, trudno podejść rybę. Z jednym tylko się trochę pobawiłem. Kilka ataków na różne przynęty (twister, wobler, ripper, wahadło) aż w końcu na jasnego paproszka się zapiął. Miał a właściwie ma nadal (C&R) 35 cm. Poza tym nie widziałem nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 na moich wodach sezon rozpoczyna sie od 01.02 wiec jeszcze nie ma sie czym chwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 Ja tez niestety dopiero od.lutego deptam za kropkami:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 Gratuluję rozpoczęcia sezonu rybą. Ja byłem wczoraj i tak jak z trociami na zero ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Kilo Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 Widać dobry dzień miałeś, gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 Dzisiejsza pogoń za bolkiem skończyła się porażką,boleń zero. Trafiłem za to 8 pstrągów tęczowych 27 do 32cm,około 20 okoni 8-17cm i sandaczyk na wobka 25cm.Miejsce kanał ciepły pod Gryfinem. Dołączam fotkę jednego z wymiarków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slav Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 zapozyczone z innego forum: Wypuszczanie pstrągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Byłem wczoraj na kan ciepłym,2 brania i jeden tęczak 27cm,czas 12.30-14.30. W czwartek trafiłem 12 sztuk,27-32,5cm,4 wymiary. Czas 13-17,w czwartek woda była znacznie cieplejsza niż w piątek,połowy były znacznie lepsze. Pozdro dla wszystkich.Marek Fotka czwartkowego"tatusia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L3VY Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Witam czy ciepły kanał o którym mowa to ten na Dolnej Odrze zrzut wody z elektrowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris 74 Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Witam czy ciepły kanał o którym mowa to ten na Dolnej Odrze zrzut wody z elektrowni? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L3VY Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Bardzo dawno tam nie byłem,nawet nie wiedziałem,że są tam pstrągi.Jeżdziłem tam za dzieciaka latem na karpia a jesienią i zimą na sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L3VY Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Miałem dzisiaj jechać na rege za pstrągiem ale lało od 4;20 w policach i odpuściłem może za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Kropek z dzisiaj,31cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Szersza relacja z ostatniego pstrągowania http://przewodnicywedkarscy.pl/?p=14053 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyswe1 Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Gratyluje ryb Ja sezon otworze w marcu ( sily wyzsze)- fotki schecia wrzuce ale troci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Podsumowanie pstrągowego weekendu. Sprzęt: Dorado Invaider, Salmo Minnow 6, Team Dragon 3-14 med fast 2,75 Młynek DAM Quick, żyłka 0,20. C&R 50 cm z plusikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Marca 2014 Share Napisano 4 Marca 2014 Piękne kropasy. Gratulacje Dawid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Sezon pstragowy za nami. Dla mnie to był najslabszy sezon od wielu lat, ale to tylko z braku czasu bo rybki dobrze brały, po prostu zaliczyłem mało wyjść nad wode. Na brzegu tylko 6 ryb powyżej 50cm. Największy 55. Ostatni i jedyny złowiony w tym roku na muche. Połakomił sie na kiełża. Czekamy, za rok będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 Dawid, może za rok będzie lepiej Co dobre, szybko się kończy. Tak i z tym sezonem, poniżej filmik z dwóch wypadów na BP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi