Krystian_s1 Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 Witam mieszkam w okolicy warszawy szukam osób chętnych do wspólnego wędkowania i wpadłem na taki pomysł aby zwołać kilku zapaleńców na wspólne wypady wędkarskie każdy w swojej okolicy zna kawałek jakiejś wody (głównie o Wiśle,Wkrze,Narwi i kilku mniejszych rzekach) wyglądało by to np tak spotykamy się w wyznaczonym miejscu i maszerujemy ze spiningami kilka godzin i kilometrów w górę lub dół rzeki tam gdzie ktoś zna jakieś miejscówki lub całkowicie w dzicz gdzie nikt nie łowił czy były by osoby chętne na takie wypady ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian_s1 Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2014 brak chętnych ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huber321 Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 Nie moje okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jajnik Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Ja się będę mógł pisać, ale nie wcześniej niż połowa lutego, bo jeszcze nie mam karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi