Gornzola Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Co sądzicie o modelu i rozmiarze do gruntówek oraz feederów? Znalazłem ofertę za 230 zł i nie wiem czy się opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EsoxHunter Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Kołowrotek nie jest zły, myślę, że rozmiar też będzie ok. Kręci lekko, przyjemnie, co prawda czuć, że nie ma tam wielu łożysk. Dobry hamulec, fajnie wygląda, wolny bieg elegancki. Jak go nie zasyfi się, to myślę, że trochę pokręci. Będzie Pan zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gornzola Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2014 A w tej ofercie cenowej nie ma lepszego wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EsoxHunter Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 W ofercie kołowrotków gruntowych nie jestem specjalnie obeznany, po prostu mam ten kołowrotek już 3 rok, to przybliżyłem, co sobą on prezentuje. Ale kojarzę, że ludze polecają kołowrotek Okuma Travertine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi