mercone Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Witam, Panowie poszukuję kijaszka do 150 zł( wiem, że cudów nie mogę oczekiwać ale na tyle mnie stać). Zależy mi na jak najdłuższych rzutach dużej wytrzymałości i dobrych przelotkach. Sam kij na pewno musi być węglowy. Przestudiowałem trochę różne fora i wybrałem kilka modeli chciał bym skonfrontować z Wami który z tych podanych będzie najlepszy dla mnie. Ewentualnie może macie jakieś swoje jeszcze lepsze propozycję. A no i długość transportowa nie może być większa niż 140 cm Oto moje propozycje: Mistrall Red Line Carp 3,6 m, 3 lb, 449 g, Sekcje: 3, 2 lata gwarancji. Mikado MLT Power Carp 3,9 m 3,25 lb, 521 g , Sekcje: 3, 1 rok gwarancji. KONGER MAXER BLACK CARP 3,6 m, 3 lb, 365g, Sekcje: 3, 2 lata gwarancji. Najbardziej, chyba do mnie przemawia mikado ze względu na długość i udzwig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jajnik Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Daiwa Black Widow Będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercone Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2014 Muszę kupić 2 wędki a ta kosztuje 220 zł. Mój budżet to 150 zł który i tak jest mocno naciągnięty po prostu mnie nie stać na nic droższego. A przy 2 wędkach to jest 150 zł więcej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercone Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2014 Podpowie ktoś? Który z kijaszków do 150 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Z tych propozycji które wskazałeś brałbym kongera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Dokładasz 2 paczki fajek i masz Anaconde Base... http://www.askari.pl/produkt/sanger-anaconda-base-wedki-karpiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Witam. Ja osobiście kiedyś używałem Robinson Red Star Carp 3.6 m i 2.75 albo 3 LBS i jak za cenę około 100-110 zł całkiem spoko (mimo że to kompozyt) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 mercone, Przemyśl te kijki: http://www.eurofishing.pl/wedka-force-12ft-35lb-section-p-14405.html Cena do jakości rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercone Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2014 @Zdrapek Te kijki które wystawiłeś wyglądają całkiem nieźle i do tego 3.5lb wyglądają na moje faworyty @Darty Nigdzie nie mogę znaleźć tej anakondy nawet w linku który dałeś są one niedostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Coś zle patrzysz.. model 3,60 3 skład 3-3,25 lb jest nadal dostepny... 175zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi