Marcin_P Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Witam, poszukuję kołowrotka troszkę cięższego niż obecnie posiadany dragon. Zależy mi na kołowrotku tej samej klasy tylko w wadze ok. 300-310g. Ideałem byłby Team Dragon 935iz! Może któryś z kolegów ma coś co by mnie interesowało. Możliwa ewentualna dopłata z mojej strony. Mój kołowrotek jest w bardzo dobrym stanie technicznym jak i wizualnym, smarowany w tamtym sezonie. Mam do niego tylko jedną szpulę gdyż po włamaniu do domku letniskowego straciłem pudełko z papierkami i właśnie szpulką. Kołowrotek pracował 4 sezony i używany był do przynęt okoniowych max 8g i wirówki nr2. Nie napracował się! Zdjęcia zrobię dla chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qazqq2 Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Witam , posiadam na wymiane ryobi ecusima 3000+szpula zapasowa i shimano exage 2500fa +szpula zapasowa +pudełko , stan obydwu bdb . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 26 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2014 Exage to nie ta półka i za lekki a plastikowy ryrobi mogę kupić nowy bo są tanie. Dzięki ale szukam dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 9 Lutego 2014 Autor Share Napisano 9 Lutego 2014 Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi