Siarq Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Witam wszytskich Chcialbym dowiedziec sa paru rzeczy od uzytkownikow programu dr depth a mianowicie: -jak wyglada gotowa mapa zrobiona w dr depth ( nie w programie tylko juz w echosondzie) -jaka wersja dr depth przetwarza pliki *sl2 , gdyz posiadam echo elite 7hdi ktore logi zapisuje w takiej postaci - gdzie nabyc ow program bo przekopalem troche i znalazlem tylko jedna strone , ktora wyglada mega amatorsko... -jak wyglada sprawa z licencja , gdyz wyczytalem, ze nabywa sie ja poprzez generowania klucza , ktory dotyczy danego sprzetu. Przy zmianie sprzetu okaze sie ze klucz jest bezuzyteczny... Mialem podobna sytuacje w swojej firmie z licenjami do programow , lecz tam dzia tech. danego programu przysylal mi nowy kod w momencie zmiany komputera. Oczywiscie odbywalo sie to na zasadzie pisania oswiadczenia o korzytsaniu na jednym stanowisku bla bla bla. pozdrawiam Cytuj
Siarq Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Napisano 30 Stycznia 2014 Wątek możnaz zamknąć dowiedziałem się już wszystkiego . Dla zainteresowanych : -program póki co całkowicie,wycofany ze sprzedazy -wersja bt+SS obrabia .sl2 -gdyby ktoś mmiał crack do wersji 5.1.8 to proszę na priv o info Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi