toficki Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Witam:) Mam takie pytanie co sądzicie o tej właśnie bolonce. Czy jest to dobry sprzęt ? I co najważniejsze czy wędka jest sztywana? może ktoś trzymał ją w dłoniach? Interesuje mnie również gdzie mógł bym taką bolonkę zobaczyć dotknąć? okolice Wrocławia lub Kędzierzyna-Koźla. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 kupić jak kupić ale spróbuj ja serwisować browning od zeszlego roku ma nowego dystrybutora który tą konkretną markę ma w d.... znaczy w poważaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_J Napisano 4 Marca 2014 Share Napisano 4 Marca 2014 Jeżeli masz koło 600-700 zł to zastanów się nad taką boloneczką: http://www.okonek.com.pl/konger-wdka-albion-bolognese-p-4447.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi