Gornzola Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Witam, Na sprzedaż mam dwa kije Konger Medalist Float, jeden z cw do 60 g a drugi do 80 g. Do wędek dołączam kartę gwarancyjną oraz pokrowce która jest ważna do bodajże września tego roku. Na kije nie została wyholowana żadna ryba. Stan idealny, technicznie jak i wizualnie. Cena to 140 zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gornzola Napisano 5 Lutego 2014 Autor Share Napisano 5 Lutego 2014 Obniżam do 130 zł (taniej nie będzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Poproszę o więcej szczegółów tj. długość, wysyłka. Jadę dziś do wędkarskiego obejrzeć podobne wędki i jeśli nie dostanę nic ciekawego, mogę być zainteresowany lżejszą. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gornzola Napisano 5 Lutego 2014 Autor Share Napisano 5 Lutego 2014 Wysyłka na koszt kupującego - jaka? Zostawiam tą decyzję odbiorcy. Możemy również dogadać się i wykupić opcje 'ubezpieczenie' jeśli chodzi o wysyłkę przez pocztę Polską, jeśli ma być ekonomicznie (chociaż nie wyjdzie to o wiele taniej niż kurier). Jeśli mógłbym coś doradzić to najbezpieczniej będzie właśnie kurierem. Cena za dwie wędki będzie i tak jedna Dane: Jeśli chodzi o 360/80 Długość: 3.60m Ciężar wyrzutowy: do 80g Dł. transp.: 127cm Waga: 290g Sekcje: 3 360/60 Długość (cm): 360 Waga (g): 280 Maks. wyrzut (g): 60 Dł. transp. (cm): 127 Sekcje: 3 Jeśli chodzi o kupno, tak jak pisałem cena to 130 zł lecz istnieje możliwość zamiany, interesuję mnie podbierak, najlepiej minimum 2 metry, do podbierania linów, karasi, średnich karpi (lecz nie ma być on karpiowy). Preferuję firmę dragon. Poza tym to Spro Red Arc 10400, sito wędkarskie na wiadro 25 l o oczkach 5mm. (W przypadku SPRO istnieję możliwość dopłaty - zależy jaki stan). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Moja propozycja już nieaktualna. Kupiłem wędkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi