vet0 Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Szukam jakichkolwiek opinii na temat tego kija. Docelowo chciałbym go kupić do połowu szczupaka na wodach płynących jak i stojących z brzegu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 Fajny kijek za nieduże pieniądze. Będziesz zadowolony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 Już pisałem na forum o tym kijku ponieważ jestem z niego bardzo zadowolony, mam nawet go w awatarze Tyle że ja posiadam wersję Cast 213/10-35 jest dobrze wykonana i przepięknie wykończona, sztywna i dynamiczna, świetna do jerków i na sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robio Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Witam, też posiadam tą wędkę, wersję 2,75 m c.w 7-30g. Wszystkie szczupaki złapane w zeszłym roku i opisane na tym forum to właśnie na nią, super sprzęcik, można nim bardzo daleko rzucić wykorzystując moc szczytówki, plecionka się do niego zbytnio nie klei, szczupłe holuje się pewnie i bez żadnych obaw, mocny, sprężysty kij, mam też Dragona Express 2,70 m też 7-30g. kupionego wcześniej i leży, korzystam z tej Okumy ponieważ jest jednak moim zdaniem lepsza a kosztowała bodajże 80 zł drożej, serdecznie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi