Buba11 Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 Poszukuje pióra z różnych ptaków do kręcenia much. Najlepsza byłoby dostarczyć je pocztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 Poszukuje pióra z różnych ptaków do kręcenia much. Najlepsza byłoby dostarczyć je pocztą. Napisz proszę jakie Cię dokładnie interesują, do jakich much? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buba11 Napisano 11 Lutego 2014 Autor Share Napisano 11 Lutego 2014 Szczerze to z każdych piór będę zadowolony ;D Kręcę różne muchy: suche, mokre, nimfki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon-zawodowiec Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Moja ciocia hoduje pawie czy ich pióra się nadają ?? bo ponoć przynoszą pecha proszę o kontakt na pw jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Żeby otrzymać (jeżeli oczywiście chcesz) pióra musisz zamieścić 2 zdjęcia przez Ciebie wykonanych much lub wykonać odręcznie rysunek Twojej wymarzonej muchy i zdjęcie zamieścić w tym temacie. Oto co Ci w zamian oferuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buba11 Napisano 22 Lutego 2014 Autor Share Napisano 22 Lutego 2014 Próbowałem zrobić zdjęcia ale nie wyraźne wychodzą. Nie mam dobrego aparatu. Spróbuje jeszcze przy świetle dziennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Czekam z niecierpliwością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 7 Kwietnia 2014 Share Napisano 7 Kwietnia 2014 Materiały znalazły innego na prawdę potrzebującego. Moja oferta nie aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi