pytel94 Napisano 10 Lutego 2014 Share Napisano 10 Lutego 2014 Witam wszystkich Panów/ Panie mam problem dostałem propozycje zakupu takiego sprzętu i nie wiem ile to jest warte: 1. Pokrowiec firmy JAxon 2. Wędka teleskopowa firmy Demon Tele 120 3. Wędka teleskopowa Okuma 210 i kołowrotek Crocodile 2000 4. Wędka teleskopowa Shakespeare alpha Telerod 60 2.1m i kołowrotek Master 804 5. rózne haczyki ( 50 szt.) spławik firmy Hegon Ile to jest warte? Czy wogule jest opłacalny zakup tego sprzętu? Czekam na każdą Waszą opinie na temat tego sprzętu powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 10 Lutego 2014 Share Napisano 10 Lutego 2014 To nie są dobre wędki. Jeśli nie posiadasz nic i chcesz zacząć wędkować, to oczywiście można takie coś rozważyć na taki zupełny początek. Najwięcej jednak z tego całego sprzętu wart będzie pokrowiec i absolutny max za całość to wg mnie 80-100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łowca karpi Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Mam podobne zanie jak kolega wyżej. Nie opłaca się wydać tylu pieniędzy na taki zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Lepiej będzie kiedy napiszesz jaką metodę preferujesz, gatunek i orientacyjna wielkość ryb jakie masz zamiar łowić. Na koniec podaj budżet do wydania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytel94 Napisano 12 Lutego 2014 Autor Share Napisano 12 Lutego 2014 Jaka metoda to jeszcze nie wiem chce popróbować wszystkie. Ale dziękuje za Wasze opinie na temat tego sprzętu i jednak go nie kupie. Mam jeszcze karpiówke Jaxon cantara to tym bede dalej łowił na grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Jeśli masz jakiś budżet, którym chciałbyś urozmaicić swój asortyment to z pewnością coś doradzimy. Spławikowanie lub spinningowanie karpiówką będzie nieciekawym przeżyciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytel94 Napisano 13 Lutego 2014 Autor Share Napisano 13 Lutego 2014 TO wiem, że tym nie połowie na spławik ani spinning narazie pośledzę co jest już napisane na forum o wędziskach i jak coś wybiorę to napewno napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi