kapiszon Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Witam Sprzedam środek na komary i inne insekty Repel 55 (55% zawartości DEET) o pojemności 120ml. Najskuteczniejszy spośród dostępnych preparatów. Data ważności to lipiec 2016r. Mam kilka sztuk za dużo. Cena: 55 zł Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Repel 55 (55% zawartości DEET) o pojemności 120ml. Najskuteczniejszy spośród dostępnych preparatów.Data ważności to lipiec 2016r. Mam kilka sztuk za dużo. Cena: 55 zł Troche Cie chyba poniosło; http://allegro.pl/repel-55-wyprzedaz-120ml-spiesz-sie-i3967942138.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapiszon Napisano 13 Lutego 2014 Autor Share Napisano 13 Lutego 2014 Ostrzegam przed kupnem u tej osoby, gdyż jest to oszust. Nie ma czegoś takiego jak Repel wypuszczony na europejski rynek z "ekstraktem z wanilii". Po jego komentarzach widać, że oszukuje nie tylko na Repelach. Oprócz tego sam sobie nabija pozytywy. Prawdopodobnie w środku jego "produktu" jest zwykły olejek waniliowy lub w ogóle całkiem coś innego - to próba jawnego oszustwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 U mnie w wędkarskim 40zł kosztuje i działa, i potwierdzam, środek rewelacyjny- jedyny, poza ultrathonem, który działa na nadbużańskie komary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi