raffau21 Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Witam forumowiczów, chciałby spytać czy ktoś z Was używa platformy na której ustawia się potem posz bądz krzesełko? chodzi mi o produkty firmy jaxon bądz mistrall bo takowe na allegro widywałem, celowo nie piszę o całym koszu ponieważ stabilizacja jest mi potrzebna tylko kilka razy w roku gdyż więszość brzegów jest płaska i wystarczy standardowe krzesełko. Jakie są wasze wrażenia z użytkowania tego typu sprzętu? czy faktycznie nada się to pod krzesełko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 No ja też szukam jakiegoś wygodnego siedziska widziałem ostatnio w sklepie kosz Jaxona i nie wygląda on tam okazale jak na zdjęciach. Jakiś taki malutki i słabiutki. Może ktoś poleci siedzisko głównie łowię batem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 @damiandg kosz jaxona kze002 jesk ok jak na compacta, do max 90kg o ile zamierzasz używać podnóżka max 110kg jeśli samo siedzisko. Sam kosz z tej samej fabryki co browning xitan czy jeden z sensasow, trabucco, mistrall ... 2 kasety 3 szuflady , chwyty na układ transp[ortowy, kieszeń do stopa - nie ma sie do czego przyczepić prócz braku blokady rozłożonego podnóżka (trzeba bardzo precyzyjnie regulować ustawienie kosza poprzez dokładne wysunięcie nóg. kze001 to już bardzo solidny kosz do spokojnie 120kg wagi , jak każdy kosz na ramie ma jeden mankament - wysokość siedziska regulowana jest ilością kaset no i dużą wagę. poza tym czasem trafiają się mniej solidnie przyspawane chwyty do ukł transportowego. Wg mnie kawał porządnego kosza za małe pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi