artech Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Witam. Do sprzedania mam kilka sztuk woblerów mojego autorstwa, które nie mieszczą się w moim pudełku Woblery o długości 6 cm i wadze około 4 - 4,5 gram. Wolno tonące o wyraźnej akcji i mocnym lusterkowaniem, szczególny wariat to "kiełbik", moim zdaniem idealny do obławiania przelewów z nurtem. Cena 20 PLN za sztukę + 5 PLN za wysyłkę poleconym priorytetem. Od 2 sztuk w górę wysyłka po mojej stronie. Wszystkie za 100 PLN z wysyłką. Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro Niektóre woblerki mają lekko "popłynięte" oczy co średnio widać na drógim zdjęciu, ale nie wpływa to na pracę woblera Zapraszam do zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 25 Lutego 2014 Autor Share Napisano 25 Lutego 2014 Zostały 4 sztuki (pierwszy i trzeci od dołu nieaktualne). Za 4 sztuki 70 PLN z wysyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 2 Marca 2014 Autor Share Napisano 2 Marca 2014 Sprzedane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi