Miro1956 Napisano 27 Kwietnia 2014 Share Napisano 27 Kwietnia 2014 Ja dzisiaj wróciłem z 3 dniowej zasiadki i zero brań na kulki czy kuku Chyba jeszcze karp nie jest aktywny. Dobrze że nie raz biorę spławikówkę bo w dzień połapałem ładnych linów. 11 szt od 31-42 cm. Ale brały tylko w piątek. Po za tym był jeszcze jeden karpiarż z łódeczką do wywózki i przez 2 nocki tylko 2 leszcze się skusiły na kulki kryl 4D z Natural Baits. Ja próbowałem na SK 3O balase i zanętówki,na ziemniaka z Nano Baits i śliwkę. Oraz poszła w ruch Kulki solara Mainline i Star Baitsa. Oczywiście kuku też,i jak pisałem zero zainteresowania ze strony karpi. W środę następna zasiadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Kwietnia 2014 Share Napisano 27 Kwietnia 2014 W środę następna zasiadka. Jak pogoda dopisze to też siadam na dwie nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi