Mariusz1 Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Witam Czy jest sens łowienia z gruntu w lutym? Nigdy tak wcześnie tego nie praktykowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster crab Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 WitamCzy jest sens łowienia z gruntu w lutym? Nigdy tak wcześnie tego nie praktykowałem. Jasne, sam wczoraj robiłem rekonesans z feederkiem na pobliskim starorzeczu Odry i troszkę "drobiu" połowiłem. Brania są jeszcze delikatne, chimeryczne, ale zawsze coś. Ogólnie zima jest tego roku bardzo łagodna, cały czas mamy dodatnie temperatury,a więc warto spędzić te kilka godzin na świeżym powietrzu z wędka. PS. Używałem feedera medium i 1 uncjowej szczytówki(najdelikatniejszej w zestawie)żyłka główna 0,18, przypon 0,12, haczyk 14. Przynęta: czerwona pinka i drobny gnojaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
levis Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Podobnie jak pisze kolega wyżej. Cudów pewnie miał nie będziesz, ale warto spróbować, przewietrzyć się, no i zacząć sezon, pogoda sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi