xym82 Napisano 25 Lutego 2014 Napisano 25 Lutego 2014 Witam, Daiwa Regal Z BR, Daiwa Regal X BR czy Daiwa Black Widow BR? Co wybrać? Znalazłem zetke w dobrej cenie. Black Widow to nowość,zakupił ktoś już? Cytuj
Monster crab Napisano 26 Lutego 2014 Napisano 26 Lutego 2014 Cytat Witam, Daiwa Regal Z BR, Daiwa Regal X BR czy Daiwa Black Widow BR? Co wybrać? Znalazłem zetke w dobrej cenie. Black Widow to nowość,zakupił ktoś już? Z BR jest w tym zestawieniu najlepszy. Proponuję rozmiar 3500 Cytuj
xym82 Napisano 26 Lutego 2014 Autor Napisano 26 Lutego 2014 Cytat Cytat Witam, Daiwa Regal Z BR, Daiwa Regal X BR czy Daiwa Black Widow BR? Co wybrać? Znalazłem zetke w dobrej cenie. Black Widow to nowość,zakupił ktoś już? Z BR jest w tym zestawieniu najlepszy. Proponuję rozmiar 3500 Też tak myślę,ale jak coś to wezmę 3000,bo akurat ten jest tańszy o stówkę,można powiedzieć,że w cenie X i pojemność też mi odpowiada. A jak ma się do niego Shimano Baitrunner DL? Cytuj
feederalny Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Regal Z to bardzo fajny kołowrotek. Rozmiar 3500 będzie lepszy - mocniejszy - do feedera. Rozmiar 3000 to chyba tylko większa szpulka od 2500 - to najmniejsze z trzech rozmiarów. Ale jak trafisz za ok. 250 zł. to świetna cena za taki młynek i pewnie będziesz zadowolony....No i ta dodatkowa szpula ALU... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi