DAWIDDD Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 witam wszystkich bede kupowac dość dużo za jednym zamachem no wiadomo dla jednego to nic dla mnie bardzo dużo ... no i szukam w miare gdzie najtaniej , macie może jakies spradzone polecone tanie sklepy ? kupuje tripod jaxona 005 2x karpiowki 2x krecioly pozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 witam wszystkich bede kupowac dość dużo za jednym zamachem no wiadomo dla jednego to nic dla mnie bardzo dużo ... no i szukam w miare gdzie najtaniej , macie może jakies spradzone polecone tanie sklepy ? kupuje tripod jaxona 005 2x karpiowki 2x krecioly pozdrawiam Dawid Kolego, jutro masz targi pod domem a Ty sklepu szukasz? Wszystko pooglądasz na miejscu i jak masz rozeznanie w cenach to można kupić ciekawe rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 7 Marca 2014 Autor Share Napisano 7 Marca 2014 hmm nic nie wiem człowiek zapracowany , jutro nie ma szans na 9 do pracy do 23 ... dopiero w poniedziałek wolne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 hmm nic nie wiem człowiek zapracowany , jutro nie ma szans na 9 do pracy do 23 ... dopiero w poniedziałek wolne.... Dziś też jest czynne do 18. Szukaj w internecie Karp Festiwal, Połowy i Łowy 2014- na hali w Zabrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi