ChaoTic Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 Witam czas przyszedł na mój kijek zapasowy na klenio-jazie ongiś używany, obecnie jako zapas jeździ i pokutuje w samochodzie w razie "W" szczyt gnie się przyzwoicie by katapultować przynęty od 2-3g i amortyzować jazie cięte za skórkę; dolnik sztywny, posiadający dość pary by nie klękać (jak to się niektórym klenio-jaziowcom udaje) pod niespodziewanym bolkiem stan: przelotki nie klikają , omotki bez pęknięć, blank bez jakiś widoczncyh rys czy ubytków, korek przybrudnawy uprzedzając ewentualne pytania: to nie jest wklejanka cena 170zł + przesyłka fotki zainteresowanym wyślę na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcingt4 Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 szkoda, właśnie szukałem takiego sprzętu i pięć dni temu nabyłem kongera WCH impuls od 5-18g 2,7m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 15 Marca 2014 Autor Share Napisano 15 Marca 2014 impuls też kawał dobrego badyla, bardzo uniwersalny kijek na rzekę na lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_are_Ks Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Poszla wiadomość na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 20 Marca 2014 Autor Share Napisano 20 Marca 2014 sprzedane, proszę o usunięcie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi