Robertoo Napisano 25 Marca 2014 Share Napisano 25 Marca 2014 Witam Znalazłem taki kijek http://allegro.pl/mikado-tachibana-match-420-do-25g-i4013166692.html i szczerze mówiąc, jestem zainteresowany jego kupnem. Ma być do metody spławikowej z nastawieniem na dość dalekie rzuty. Może Ktoś na forum miał do czynienia z tym sprzętem??Ewentualnie może macie propozycje innego kijka w podobnej cenie. Dzięki za odpowiedzi,pozdrawiam[/fade] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedi Napisano 5 Kwietnia 2014 Share Napisano 5 Kwietnia 2014 Też się zastanawiam nad zakupem tej wędki ale waham się jeszcze nad MIKADO SCR S-MATCH więc dołączam się do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 SCR S-a miałem - szczytówka łamała mi się jak zapałka dwa razy, w innym Mikado podczas zarzucania złamał mi się środkowy element - ogólnie po tych przygodach mam uprzedzenie do Mikado a już do połączenia Match i Mikado na pewno więc osobiście nie polecam Proponuje pomyśleć np. nad Mitchell Fluid Match - mam poprzedni model Premium match i jest rewelacja - a pieniądze podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi