DAWIDDD Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Witam , sobię myslę lepiej moze dodac zdjęcia to siędowiem czy nie za mało czy nie za dużo lepiej jak za dużo hehe no ale wydaję mi się że jest idealnie , żyłka nie spada na luzie trzyma się fajnie . Pryskać ją woda z płynem ( słyszałem że się tak robi no ale tego nie stosowałem ) Zdjęcia pod tym linkiem pozdro i dzięki. Cytuj
Arunio Napisano 1 Kwietnia 2014 Napisano 1 Kwietnia 2014 Witaj. Lewy kolowrotek ok .Prawy dal bym ciut mniej, ale skoro nie spada? Z czasem zylka i tak ciut przysiada na szpuli!! Cytuj
frank_lucas Napisano 1 Kwietnia 2014 Napisano 1 Kwietnia 2014 Można powiedzieć książkowo Co to za kolorowa żyłka? Cytuj
DAWIDDD Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Napisano 1 Kwietnia 2014 no to kapitalnie , cieszę się. mam jeszcze nadzieje że została w odwrotna stronę co nawinięta ale nie kilkadziesiąt metrów sprawdzałem czy coś sie dzieje ale super nic nie spada na luzie , makarony się nie robią na starcie jest idealnie no ale nie chce przechwalać , zobaczymy. Cytuj
Ras al Ghul Napisano 25 Maja 2014 Napisano 25 Maja 2014 Uważam tak jak Arunio. Lewy ok. Na prawym za dużo i trochę za luźno. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi