Arrow Napisano 1 Kwietnia 2014 Napisano 1 Kwietnia 2014 Witam Chciałbym poznać wasze opinie oraz podzielić się swoją na temat świetnego kołowrotka spinningowego Robinson Silver . Mam go od dwóch sezonów, dokładnie największy model 3011. Głównie służy mi w rzecznych pogoniach za szczupakami oraz czasami sandaczami. Dwie aluminiowe szpule, przełożenie 5,2:1. Przez dwa lata dość częstego użytkowania nic się nie popsuło. Według mnie to ciekawa alternatywa. W porównaniu do modeli u konkurencji w tej samej cenie Robinson wypada najlepiej. Jakie są wasze opinie? Pozdrawiam Arrow Cytuj
Ras al Ghul Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Na tandete nikt by nie dał pięciu lat gwarancji. Cytuj
bolek Napisano 16 Kwietnia 2014 Napisano 16 Kwietnia 2014 Fajny i solidnie wykonany kołowrotek, dobry jest jeszcze Robinson quartz ale z tych dwóch wolę Silvera. No i 5 lat gwarancji a serwis jest bardzo dobry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi