marcinklb07 Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Czesc, czy wiecie może gdzie można kupić taką maszynkę do kulek do procy wędkarskiej. Wiecie może jak to się nazywa? Widziałem to gdzieś kiedyś na filmiku wędkarskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Pewnie chodzi Ci o roler do kulek: http://allegro.pl/tablica-matryca-rolownica-roler-jaxon-do-kulek-18-i4079891102.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 maszyny nie widziałem ale sprawdza się nieźle ten patent mavera służący formowaniu równych kul do procy przykładowy link - proca maver z formami do kul http://matchthis.pl/pl/p/Proca-MAVER-COMPETITION-z-systemem-formowania-kul/123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinklb07 Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2014 o właśnie o taką maszynkę mi chodziło do tych kulek to procy. A niewiecie czy można to kupić bez procy, tylko samą maszynkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Ja używam BallMaker-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinklb07 Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2014 fajna sprawa to ale mega drogie według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Czego to jeszcze nie wymyślą..... Fakt - drogie to!!! Łatwo natomiast samemu zrobić przy użyciu rur PCV i zaślepek - troszkę inwencji twórczej i można mieć coś takiego za parę groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Ten kształt kulek i taką sprawność będzie Ci ciężko uzyskać na samoróbie. Za 25 może znajdziesz używkę. Napisz do Kiermaszka, możne ma jakieś napoczęto pokazowe sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi