kmdg Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Poszukiwani wędkarze z woj śląskiego zainteresowani stworzeniem grupy wędkarskiej ,,kolegów po kiju'' mającej na celu organizowanie wspólnych wypadów,zasiadek itd. Wiadomo w grupie można dalej, więcej i lepiej. Cz znajdą się tutaj osoby chętne na wspólne wyprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Kolejna inicjatywa Ze mną jest o tyle ciężko, że w tygodniu często mam wolne dni, a w weekendy pracuje lub mam je zajęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad_Max Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Inicjatywa dobra tylko ludzie różnie mają dni wolne ja tam w weekendy obecnie jeżdżę ale w tygodniu może też by coś się udało .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk87 Napisano 2 Kwietnia 2015 Share Napisano 2 Kwietnia 2015 Aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał.wia Napisano 9 Maja 2015 Share Napisano 9 Maja 2015 Jeżeli temat aktualny to jestem chętny na jakiś wypad grunt, spławik czy spining. Z moją dyspozycyjnością jest tak że jak jestem na Śląsku to mam wolne od tygodnia do dwóch czasem, więc i w weekend mogę wyskoczyć jak i zarówno w tygodniu. Więcej info jak by ktoś był zainteresowany to na priwie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi