kmdg Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 Poszukiwani wędkarze z woj śląskiego zainteresowani stworzeniem grupy wędkarskiej ,,kolegów po kiju'' mającej na celu organizowanie wspólnych wypadów,zasiadek itd. Wiadomo w grupie można dalej, więcej i lepiej. Cz znajdą się tutaj osoby chętne na wspólne wyprawy? Cytuj
zdrapek Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 Kolejna inicjatywa Ze mną jest o tyle ciężko, że w tygodniu często mam wolne dni, a w weekendy pracuje lub mam je zajęte Cytuj
Mad_Max Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 Inicjatywa dobra tylko ludzie różnie mają dni wolne ja tam w weekendy obecnie jeżdżę ale w tygodniu może też by coś się udało .. Cytuj
michał.wia Napisano 9 Maja 2015 Napisano 9 Maja 2015 Jeżeli temat aktualny to jestem chętny na jakiś wypad grunt, spławik czy spining. Z moją dyspozycyjnością jest tak że jak jestem na Śląsku to mam wolne od tygodnia do dwóch czasem, więc i w weekend mogę wyskoczyć jak i zarówno w tygodniu. Więcej info jak by ktoś był zainteresowany to na priwie. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi