tomek1 Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Do tej pory Targi Połowy i Łowy w Zabrzu kojarzyły się głównie z wędkarstwem karpiowym. Duża rzesza miłośników spinningu nie znajdowała na targach zbyt wielu atrakcji związanych ze swoją pasją. Już wkrótce to się zmieni. Dzięki inicjatywie Krzysztofa Polońskiego- twórcy Woblerów Dąbrowskich- w przyszłym roku odbędzie się część imprezy adresowana do spinningistów "SPINNING 2015" oraz I Zlot Miłośników Spinningu Zabrze 2015. Jest mi miło poinformować, że patronem medialnym tego wydarzenia został Portal Haczyk.pl. Zapraszam na przyszłoroczną edycję Targów Wędkarskich Połowy i Łowy Zabrze 2015 w dniach 6-8 marca 2015. Już teraz zapraszam do udziału Miłośników Wędkarstwa Spinningowego: Firmy, Stowarzyszenia, Kluby i wędkarzy i tych którzy pragną spotkać się z profesjonalistami i tymi dla których ulubioną formą wędkowania jest SPINNING. Będzie to miła okazja na podsumowanie roku 2014 oraz na przedstawienie planów i aktualnej oferty na rok 2015. Patronat internetowy i facebook: www. haczyk.pl. i WOBLER DĄBROWSKI. Patronaty honorowe wymienimy w kolejnych informacjach. Przewidywane są liczne konkursy i niespodzianki oraz specjalne zaproszenia do współpracy dla Miłośników Muszkarstwa. Krzysztof Poloński Spinning 2015 na Facebooku Mam nadzieję, że uda nam się zgromadzić wokół tej idei silną grupę instytucji, firm i przede wszystkim duże grono spinningistów. Spinningowe południe Polski zasługuje na swoje święto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Oooo było by pięknie bo, spacer między "kulkami" mnie nurzy - wszystkie okrągłe Tylko, żeby wystawcy dopisali to wariatów od biczowania wody niezabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2014 Oooo było by pięknie bo, spacer między "kulkami" mnie nurzy - wszystkie okrągłe Tylko, żeby wystawcy dopisali to wariatów od biczowania wody niezabraknie Mam nadzieję, że tak będzie. Początek nie będzie łatwy, ale tak jak piszesz- spinningistów na południu Polski nie brakuje. Z pewnością jest zapotrzebowanie na taką imprezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2014 Impreza Spinning 2015 powoli zdobywa nowych uczestników i patronów w poszczególnych mediach. Oprócz haczyk.pl patronat medialny objęły Wędkarski Świat (prasa) i Taaaka Ryba (telewizja). https://www.facebook.com/pages/Spinning-Targi-Zabrze-2015/1414361618824838 Zapraszam do polubienia fanpage imprezy na Facebooku, aby śledzić najnowsze informacje. Im bliżej targów, tym oczywiście więcej będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi