Miro1956 Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Witam,jak w temacie. 2 kołowrotki w dobrym stanie,nie katowane,min ślady użytkowania. W jednym co któryś obrót lekkie otarcie jak by szpuli,ale tak jest od nowości i nie przeszkadza w żadnym stopniu w pracy kołowrotka. Do kołowrotków dorzucam oryginalne pudełko wraz z zapasową szpulą i na 3 szpulach żyłki. Cena za 2 szt 280 zł. + ewentualny koszt wysyłki. Kołowrotki bardzo mocne, nie do zajechania, znane i cenione właśnie za trwałość i bezawaryjność . Służyły mi bezawaryjnie przez 3 sezony. Sprzedaje bo trafiła mi się okazja i kupiłem inne a te mi są teraz zbędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Bardzo fajne kreciołki, w okazyjnej cenie , myślę że nie będziesz długo czekał na kupca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 17 Kwietnia 2014 Share Napisano 17 Kwietnia 2014 Mirek, miesiąc temu wziął bym je bez zastanowienia. Teraz to trochę za "musztarda po obiedzie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2014 Nie jest to jeszcze pewne czy je sprzedam,zobacz na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 19 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2014 Oferta nie aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi