Skocz do zawartości
tokarex pontony

Konkursy-Zgadywanki-Rebusy

maniek

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 505
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

nie no 5 jest...

ale to i tak przegiecie i to ostre, widać, że to granatem od pługa oderwane, pan wielki a słoma w butach jeszcze większa :roll:

A przepisy? A kto mi co zrobi jak sołtysem jestem czy coś :roll:

Napisano
Spokojnie moi mili skąd wiadomo że ten pan nie łowi na prywatnym łowisku .
Łowisko to Narew w okolicach miejscowosci Zajki, woda PZW wiec wszystko jasne.
to nie jest zdjęcie autorstwa Keriego?
Ja fotke wkleiłem a autorem jest klubowy kolega Radzio. Fotka z 22 lipca wiec swiezusia.
Napisano

no i wszystko jasne - tak przypuszczałam, że Keri by nie wkleił zdjęcia niewiadomego pochodzenia :)

Keri, i co z tym kolesiem? Będzie jakaś kara, czy ujdzie mu na sucho?

Napisano
Keri, i co z tym kolesiem? Będzie jakaś kara, czy ujdzie mu na sucho?
Powiem krótko, jak wszystko w naszym kraju co dotyczy kłusowników obeszło sie na sucho, bez kary.

W moim regionie /strony internetowe/ specjalnie wklejamy tą fotkę i podajemy nr rejestracyjne auta aby goscia widziało jak najwiecej ludzi, tylko tak mozemy go ukarać. :neutral:

Napisano
Rozumiem, że żadna opcja nie trafiona :roll:
Upss.. :oops:

trafiona i to w pierwszym strzale:

Na 5 wędek??

Co ludzmi kieruje aby tak wędkować?

Ciekaw jestem jego reakcji jak by miał branie na wszystkie wedki na raz :lol:

Napisano
Co ludzmi kieruje aby tak wędkować?

Sama nie wiem, być może mało ryb, albo gość kombinuje z przynętami :roll:

Ciekaw jestem jego reakcji jak by miał branie na wszystkie wedki na raz :lol:

No ja to bym raczej uciekała, ostatnio miałam tak na dwie i o mało się nie osra.... fakt, że drobnica, ale zapiernicz człowiek ma niezły - bo to założysz robaki, napełnisz koszyk, rzut i za drugą się bierzesz, a nie ma jak bo na pierwszej już "buczek" zaczyna grać... Szału można dostać, a na pięć kijów :roll::?::roll:

Napisano

kurczę racja...

ja z dwoma mam problemy :roll:

w zasadzie to zawsze na jednym siedzę... bo nie mam aż tak podzielnej uwagi, bo jakoś tak się skada, że czaaaasem jak rozłożę 2 to spławik i grunt, więc oczka rozbiegane od bombki do wody - to nie jest fajne... :roll:

Gość keri.
Napisano
no i gut, teraz Ty
Ok :grin:

Dajcie mi parę min to cos wymysle

:idea:

Bedzie bardzo proste:

Podaj rekord Polski okonia w długości. /oficjalny :wink: /

Gość keri.
Napisano
kamil22 napisał/a:

Podaj rekord Polski okonia w długości. /oficjalny

Nie ma czegoś takiego.

Dobra :sad:

Nie umiem zadawac zagadek to moze maniek cos "zada"

ps

wg statystyk PZW okon 55cm :wink:

Napisano

Kamil za szybko się poddajewsz :mrgreen: Rekord polski w długosci prowadzi tylko Wędkarski świat ,ale nie jest to oficjalny reord,do tego niestety rości sobie prawo PZW poprzez WW.

Co do zagadki prosze bardzo jak się nazywa ryba ,przedstawicielka gatunku żyworodnych w polskich wodach [teretorialnych]

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.