Marcin_P Napisano 19 Kwietnia 2014 Share Napisano 19 Kwietnia 2014 Potrzebuję usztywnianego pokrowca na wędki długość minimum 145cm. Interesuje mnie coś w co weszły by 2-3 wędki na czas transportu, najlepiej rozsuwane po całości. Ideałem byłby pokrowiec w stylu Jaxon XT-Pro. Wszelkie propozycję i rady poproszę w temacie lub na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 20 Kwietnia 2014 Share Napisano 20 Kwietnia 2014 nie mam na sprzedaż ale temat przerabiałem i jest bardzo ciężko coś znaleść warto przemyśleć: traper competition (3 odseparowane przegrody na kije z kołowrotkami) milo superba savio (4 komory) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 20 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2014 Najbardziej pasuje mi jaxon Xt-Pro ale nie opłaca się zamawiać bo przesyłka kosztuje prawie tyle co sam pokrowiec. Pytałem po sklepach i może któryś zamówi na stan większą ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 21 Kwietnia 2014 Share Napisano 21 Kwietnia 2014 masz na myśli xt UJ-XTT145 ? przesyłka pocztą polska góra 30zł - idę o zakład, że z polową sklepów mająca dobrą umowę z firmą kurierska pośle to za 15zł przykład pierwszy brzegu allegro (UJ-WLB145 poprzedni model różniący się tylko kolorem): http://allegro.pl/jaxon-pokrowiec-tuba-fishing-team-uj-wlb-145cm-i4098978143.html ps: fajny bezpieczny dla kijków jest, można na luzie przewozić uzbrojone składaki; sam się przymierzałem (wejdą 2 trójskłady z kręciołami + 2 baty albo bat i sztyca do podbieraka) ale odpadł bo brakuje komory na podórki/parasol/sztyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Mam na myśli ten: http://www.jaxon.pl/Katalog/278_205_muchowe/5711_skrzynki-i-pojemniki/Produkt/21164_pokrowiec-tuba-xt-pro-fishing-team-uy-ta.aspx Koszt jego to 55-65zł a przesyłka 30zł więc nie widzę sensu zamawiania oddzielnie. Jak już pisałem wyżej - moze sklep zamówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 aa to inna bajka ... pisząc, że szukasz czegoś na więcej niż 3 wędki błędnie wykluczyłem potrzeby spinningowe jesteś pewien że wejdzie tam więcej niż jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2014 jestem pewny bo mam taką tylko krótszą. z kołowrotkiem też nei ma problemu bo zamykam z obu stron a kołowrotek sobie wystaje. Na czas transportu wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobtainer Napisano 25 Maja 2014 Share Napisano 25 Maja 2014 Mam fajną tubę Cormorana 149cm, w stanie idealnym, odezwij się jak jesteś zainteresowany. Dokładnie taką: Mogę Ci walnąć fotki. Za 100 Ci sprzedam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 25 Maja 2014 Autor Share Napisano 25 Maja 2014 nie o takie coś mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi