Marcin_P Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 Potrzebuję usztywnianego pokrowca na wędki długość minimum 145cm. Interesuje mnie coś w co weszły by 2-3 wędki na czas transportu, najlepiej rozsuwane po całości. Ideałem byłby pokrowiec w stylu Jaxon XT-Pro. Wszelkie propozycję i rady poproszę w temacie lub na PW Cytuj
ChaoTic Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 nie mam na sprzedaż ale temat przerabiałem i jest bardzo ciężko coś znaleść warto przemyśleć: traper competition (3 odseparowane przegrody na kije z kołowrotkami) milo superba savio (4 komory) pozdrawiam Cytuj
Marcin_P Napisano 20 Kwietnia 2014 Autor Napisano 20 Kwietnia 2014 Najbardziej pasuje mi jaxon Xt-Pro ale nie opłaca się zamawiać bo przesyłka kosztuje prawie tyle co sam pokrowiec. Pytałem po sklepach i może któryś zamówi na stan większą ilość. Cytuj
ChaoTic Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 masz na myśli xt UJ-XTT145 ? przesyłka pocztą polska góra 30zł - idę o zakład, że z polową sklepów mająca dobrą umowę z firmą kurierska pośle to za 15zł przykład pierwszy brzegu allegro (UJ-WLB145 poprzedni model różniący się tylko kolorem): http://allegro.pl/jaxon-pokrowiec-tuba-fishing-team-uj-wlb-145cm-i4098978143.html ps: fajny bezpieczny dla kijków jest, można na luzie przewozić uzbrojone składaki; sam się przymierzałem (wejdą 2 trójskłady z kręciołami + 2 baty albo bat i sztyca do podbieraka) ale odpadł bo brakuje komory na podórki/parasol/sztyce Cytuj
Marcin_P Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Napisano 21 Kwietnia 2014 Mam na myśli ten: http://www.jaxon.pl/Katalog/278_205_muchowe/5711_skrzynki-i-pojemniki/Produkt/21164_pokrowiec-tuba-xt-pro-fishing-team-uy-ta.aspx Koszt jego to 55-65zł a przesyłka 30zł więc nie widzę sensu zamawiania oddzielnie. Jak już pisałem wyżej - moze sklep zamówi. Cytuj
ChaoTic Napisano 22 Kwietnia 2014 Napisano 22 Kwietnia 2014 aa to inna bajka ... pisząc, że szukasz czegoś na więcej niż 3 wędki błędnie wykluczyłem potrzeby spinningowe jesteś pewien że wejdzie tam więcej niż jeden? Cytuj
Marcin_P Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Napisano 22 Kwietnia 2014 jestem pewny bo mam taką tylko krótszą. z kołowrotkiem też nei ma problemu bo zamykam z obu stron a kołowrotek sobie wystaje. Na czas transportu wystarczy. Cytuj
Sobtainer Napisano 25 Maja 2014 Napisano 25 Maja 2014 Mam fajną tubę Cormorana 149cm, w stanie idealnym, odezwij się jak jesteś zainteresowany. Dokładnie taką: Mogę Ci walnąć fotki. Za 100 Ci sprzedam . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi