fish007 Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Nowy nieużywany, dostałem w prezencie ale taki sam już zdążyłem kupić. Tak opisany jest na stronach Nasha Zaprojektowany z myślą o karpiarzach dla których najważniejsza jest kompletna ochrona cennych wędzisk. Miękkie, wyłożone pianką ścianki pokrowca dbają o ochronę wędziska od dolnika, aż po samą przelotkę szczytową. Zdając sobie sprawę, że coraz większe grono wędkarzy używa kołowrotków typu Big Pit, wyposażyliśmy nasz pokrowiec w kieszenie wyścielone miękkim materiałem, które zapewniają ochronę nawet największym modelom kołowrotków. Pokrowce Nash wykonane są z najwyższej jakości materiałów, wszystkie elementy wyposażenia stworzono z myślą o trwałości i niezawodności, zaprojektowano je aby doskonale chroniły twój sprzęt. Model Nash 12′ 3 Rod pomieści trzy uzbrojone wędziska 12ft. Pokrowiec posiada zewnętrzną, ogromną kieszeń na parasol, podbierak i podpórki. W pełni regulowany pasek na ramię i uchwyt do przenoszenia wykonany z neopranu. Sztywnosci całości nadaje trójdzielna aluminiowa rurka usztywniająca. Cena z wysyłką 320 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fish007 Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2014 nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi