Davly Napisano 27 Kwietnia 2014 Share Napisano 27 Kwietnia 2014 Moje pytanko brzmi następująco: Są jakiekolwiek firmy polskie PRODUKUJĄCE sprzęt wędkarski? Wędki itp. Czy wszystko z Chin? Pytam się, bo mam możliwość zbadania profesjonalnego wytrzymałości wędziska lub jego komponentów ale nie wiem czy takie rzeczy robi się w Polsce. Ma ktoś jakieś informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 jeśli masz na myśli rodzime firmy masowe - w stylu robinson, jaxon, konger, mikado, dragon, max, mistrall, traper (kogoś pominąłem?) to z produkcją mają nic wspólnego - to importerzy sprzętu zamawianego (z własną nalepka) wiesz dobrze gdzie a czy są wyjątki? oczywiście, ze są .. pracownie wędkarskie produkują sprzęt na blankach i komponentach wedle zamówienia klienta - na japońskich, amerykańskich .. chińskich także, jest jeden, który sam kręci blanki nawet pierwszy lepszy przykład z brzegu - best rods center: brc.com.pl strzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi