Mirek1064 Napisano 30 Kwietnia 2014 Share Napisano 30 Kwietnia 2014 Witam na targach w Poznaniu stałęm się posiadaczem Takiego wędziska morskie wędzisko z wklejaną szczytówką o wadze ciężkiego spiningu ze świetnymi właściwościami w wykrywaniu brań słabo żerujących dorszy ! mogę polecić każdemu wędzisko jest lekkie i sprężyste należy tylko uważać na delikatną szczytóweczkę (wiem bo na pierwszym wyjeździe uszkodziłem z mojej winy !) niemniej jednak na następnych wyjazdach 3 było super a naprawa wędki z wysyłką kurierem trwała tydzień ! polecam Mirek S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobekfooto Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Osobiście nie kupiłbym tego wędziska bo na własne oczy widziałem jak przy holu ryby roztrzaskało się w drobny mak Oczywiście nie twierdzę, że są to złe wędki ale uraz pozostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romcio.fish Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 Dziwne, co piszesz dobekfooto, na skandynawskiej Vedze tymi wędziskami łowi grube dorsze i halibuty pan Różycki z Torunia, metrowe szczupaki są łowione na Żarnowcu, p. M. Szymański z WŚ łowi nimi dwucyfrowe łososie i jakoś nie rozlatują się w drobny mak. To co piszesz, jeśli to prawda, to pewnie wędzisko było uszkodzone mechanicznie i przy obciążeniu pękło. Ludzie nie szanują sprzętu, nieraz widzę jak sprzęt jest źle traktowany, to aż dziwię się ludziom jak tak można nie dbać o swój nabyty sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi