saszus1000000 Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 Witam, Gdzie najchętniej wybieracie się na wiosenne szczupaki w opolskim? Może ktoś poleci jakiś dobry szczupakowy zbiornik/rzekę. Jak wyniki tegorocznej majówki? Pogoda zbytnio nie dopisała Cytuj
mateusz1996 Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 ja majówkę uznaję za udaną 6 szczupaków 5 wymiarowych największy 74cm najmiejszy 40cm więc sezon rozpoczełem dobrze jeśli chodzi o łowisko to dwie rzeki budkowiczanka i stobrawa byłem też na odrze ale nic Cytuj
marcinklb07 Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 kolego a w jakiej miejscowości byłem na stobrawie? Cytuj
mateusz1996 Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 szedłem od miejscowości krogulna do miejscowości stobrawa ale tego największego złapałem na swoim terenie czyli w miejscowości karłowice Cytuj
marcinklb07 Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 no słyszałem właśnie że w tych karłowicach Stobrawa jest w miarę szeroka i głeboka. Ja szukam właśnie jakiś miejscówek na stobrawie ale sama płycizna. Woda tylko po kolana. Cytuj
mateusz1996 Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 woda może jest głębsza ale ryby tu nie ma dlatego nie chodzę na spławik tylko wole na spining bo zawsze może się jakiś szczupak, kleń, jaź się przyczepi ale zawsze można próbować ja tą rzekę nazywam swoją małą odrą bo nigdy nie wiadomo co się wyciągnie trafić można nawet sandacza ale prze warznie przychodzi się bez niczego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi